Copyright

Az oldal teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a CsillámVilág Kft. írásos engedélyével lehetséges.

About Soós Krisztina

Soós Krisztina 2009 óta a WBPA (Word Bodypainting Association) tagja. Eredeti szakmája vizuális nevelés (rajz) és angol szakos tanító (2000). Másoddiplomát a Műszaki Egyetemen szerzett (2006), színszakértő képesítéssel. 2000 óta foglalkozik gyermekarc festéssel, csillámporos testfestéssel, esküvői testfestéssel, hennázással. A testfestés területén - csillámporos testfestés, csillámtetoválás - workshopokat vezetett az Ausztriai Testfestő Világfesztiválon 2008-ban és 2009-ben. A legjobbaktól tanult arcfestést és hennázást (Mark Reid, Christina Kerr Davison, Erika Harrison, Pashur, Svetlana Keller, Wiser Oner), és folyamatosan tanul. 2009 óta több száz gyakorlatias arcfestés, csillámfestés/csillámtetoválás és hennafestés kurzust vezetett a CsillámVilág szervezésében, illetve meghívott oktatóként vidéken, és Budapesti játszóházakban. Tanítványainak létszáma: körülbelül 1200 fő, közülük több díjnyertes versenyző került ki henna, arcfestés és csillámfestés kategóriákban. Közel két évtizedes fesztiválos- arcfestő gyakorlattal rendelkezik. Rendszeres publikálója az arcfestes.hu és a www.csillam.hu magazinoknak. Csillámfestőként és a hennafestés szakértőjeként szerepelt az MTV CsaládBarát műsorában, az RTL Klub Fókusz műsorában. Szervezője a Remény & Szépség napja jótékony hennafestés eseménynek. Az egyedülálló henna-enciklopédia, a henna.hu szerkesztője annak indulása óta. Tapasztalatát örömmel megosztja veled, és minden kérdésedre segít választ találni.
Érdeklődési kör: testfestés, hennafestés, csillámos testfestés, gyermekarc festés + jóga, főzés világjárás, kortárs művészetek.

Reader Interactions

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük